Sisteme zhvillimore dhe Programatorë

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 30
MIKROE-2073
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-2073
10DOF Click Pllak?, Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore, Enhancing Hardware Prototypes with 10DOF
46,96
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ME-ADD P3.3-5VRB
Informata të shpejta
(3)
MFR Part No: MIKROE-491
3.3V-5V Rregullator Tensioni, Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore, MC34063A
17,12
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ME-ADD 3D MOTION
Informata të shpejta
(1)
MFR Part No: MIKROE-1877
3D Motion Click Pllak?, Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore, 9-Axis Motion Module
56,54
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ME-ADD 4-20mA RC
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-1387
4-20mA R Pllak?, Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore, 4-to-20mA Standart Industrial
24,92
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ME-ADD 4-20mA TC
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-1296
4-20mA T Pllak?, Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore, 4-to-20mA Standart Industrial
24,92
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ME-ADD 4x4 KEY
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-1889
4x4 Key Click Pllak?, Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore, 6 Butona
3,16
Më shumë
Dërgesa Falas
w
MIKROE-1993/LED
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-1993
7x10 R Click Pllak?, Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore, LED Matrix
14,38
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ME-ADD 8x8 GC
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-1306
8x8 G Pllak?, Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore, LED Ekranit Gjelb?rt
14,38
Më shumë
Dërgesa Falas
w
MIKROE-2523
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-2523
AC Current Click Pllak?, Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore, Matja e Rrym?s Alternative
13,42
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ME-ADD ACCSB
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-473
Accel SPI Pllak?, Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore, ADXL345
17,14
Më shumë
Dërgesa Falas
w
MIKROE-2690
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-2690
ADAC Click Pllak?, Aksesore p?r Pllak? Zhvillimore, 8 Kanal 12-Bit ADC, DAC, GPIO
24,92
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ADAP.PLCC44P/DIP
Informata të shpejta
(0)

Adapter per programator 44pin PLCC ne 44 pin DIP.

20,58
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ADAP.PLCC28P/DIP
Informata të shpejta
(0)

Adapter per programator PLCC 28pin ne 28pin DIP.

17,69
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ADAP.PLCC32P/DIP
Informata të shpejta
(0)

Adapter per programator 32pin PLCC ne 32 pin DIP.

18,66
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ME-ADD PROG.ADAP
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-791
Adapter Pllak?, mikroProg n? ICD
4,87
Më shumë
Dërgesa Falas
w
raspberry pi 4alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.