Skip Navigation Links.

Më të shikuarat : Pajisje Matëse

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 7
ZD.200NDQ
Informata të shpejta
(0)

40W havi për 12V-DC mbushje nga çakmaku në veturë. E zbatuar për raste të instalimeve në veturat. 

11,01
Më shumë
Dërgesa Falas
w
MASTECH M266
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: M266N

Amper dara për matje të rrymave deri më 1000A AC.

16,23
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FLUKE CIQ-KIT
Informata të shpejta
(0)

Advanced IT KIT

2.884,85
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 434-II
Informata të shpejta
(0)
Fluke 434 II Analizuesi i Energjisë është vegel mjaft ideale. Duke shfrytëzuar funksionin e ri  te kalkulimit te humbjeve të energjisë, 43...
6.403,2
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
JAN.UMG96RM-E
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 52.22.062

Janitza UMG96RM-E (52.22.006) është analizator trifazor i fuqisë nga seria UMG96RM e prodhuesit Janitza.

694,84
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-M57020
Informata të shpejta
(0)
Analizues 3-fazorë i konsumit  me WiFi, e cila monitoron dhe mbledh te dhena elektrike me konsum te energjise.Eshte e lehte te instalohet dhe te vendoset me "...
407,53
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 810
Informata të shpejta
(0)

Analizues i avancuar i vibro-diagnozave i bere per analizimin komplet te dridhjeve dhe diagnostifikimin e sistemeve mekanike.

11.995,95
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MRU OPTIMA7
Informata të shpejta
(0)

Analizues i emetimit i bere per dioktin e karboni ne industri, emetim dhe monitorim i procesit.

Më shumë
Vetëm në dyqane
METREL LAN350
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MI 2016 ST
Analizues i kabllove me performace te larte per verifikim te kabllove te LAN deri ne CAT 6 / Class E duke ju permbajte standarteve EN 50173, TIA/EIA 658B, ISO/IEC 11801....
2.309,71
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SMC PME-500-TR
Informata të shpejta
(0)

Analizues i qarqeve të dëmtuara te tensionit te mesem dhe te larte.

Më shumë
Vetëm në dyqane
ZD-707NL
Informata të shpejta
(0)

Aparat saldues me fuqi 30W dhe me LED dritë.

7,82
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FIBERREFILL5
Informata të shpejta
(0)
Fiberpen, Shtoj
1,04
Më shumë
Dërgesa Falas
w
PRF BRUSH
Informata të shpejta
(0)
Brushe per Spreje
2,79
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FLUKE C101
Informata të shpejta
(0)

Çantë nga plastika e fortë, (305x360x105)cm.

23,66
Më shumë
Nuk ka në stok
w
MLR FO-103D250
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MLR FO-103D250
Dara Zhveshëse për Fiber Optik, Dy Vrima, Miller
86,51
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
merni unit alb
instek alb
additel alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.