Skip Navigation Links.

Më të shikuarat : Pajisje Matëse

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 3 од 7
Z9-0004
Informata të shpejta
(0)

Fluke Pajisje Precize - Kalibrimit të Pajisjeve Matëse Katalog

Më shumë
Vetëm në dyqane
Z9-0009
Informata të shpejta
(0)

Janitza - Pajisjeve Matëse për Optimizimin e Shfrytëzimit të Energjisë Katalog

Më shumë
Vetëm në dyqane
CT-1060
Informata të shpejta
(0)

Ekstraktor për IC PLCC.

5,11
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LUTRON EMF-828
Informata të shpejta
(0)

EMF tester per frekuenca te vogla.

226,2
Më shumë
Në stok
w
BDL-DSPU
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: DSPU

ESD pumpë de-salduse , 190mm.

22,97
Më shumë
Në stok
w
FLUKE DSX-5000
Informata të shpejta
(0)
Fluke DSX5000 – Është instrument i gjeneratës së re “të mençur” për analizë dhe monitorimin e rrjetave nga bakri,...
13.173,89
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
GW INSTEK PEL300
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEL-300

Furnizues elektronik i programueshëm për furnizuesit e rrymës deri më 60V dhe rryma deri  më 60A.

1.466,62
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK SPS-1820
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SPS-1820

Furnizues i rrymës me një kanal dhe switching mod 0-18V, 20 A.

587,59
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK SPD-3606
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SPD-3606

Furnizues i rrymës me 3 kanale.

960,48
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GPS-4303
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GPS-4303

Furnizues i rrymës me 4 kanale me gjenerim linear.

515,04
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL MA-4852
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MA 4852

Furnizues i rrymës rregullues me dalje DC&AC deri më 6A.

475,5
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ZD-972A
Informata të shpejta
(0)

Gdhendës i saldimit me 19 tipe gdhendëje

23,14
Më shumë
Në stok
w
FLUKE PRO3000
Informata të shpejta
(0)

Kit per gjurmimin e kabllove ne rrjeta jo aktive.Ky kit permban nje gjurmues analog me dy mode(continuing and analog tone mode).

105,99
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE MT8200-63A
Informata të shpejta
(0)

IntelliTone 200 eshte nje gjurmues per qellimi te gjetjes se kabllove edhe nese ato jane aktive ne rrjet.

211,71
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE MT8200-60K
Informata të shpejta
(0)

IntelliTone 200 eshte nje gjurmues per qellime te gjetjes se kabllove edhe nese ato jan aktive ne rrjet.

264,98
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.