Mbajtës për LCD, TV, Proj.

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 5
OMN-SCM125
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës  për TV deri me 65" dhe max 56.7kg.

260,51
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
OMN-PLAY25X
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës për TV 19 - 37", 11.41kg.

240,85
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TVWM5630BK
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës  për TV deri me 60" ose max 20kg.

181,86
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-LCD09
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës  për TV me levizje te plote per 14"-24"

27,53
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-LCD10
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës  për 3 ekrane me levizje te plote, per 14"-24"

76,22
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NE-LCD04
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës levizes muri për TV deri 65" ose max.50kg.

275,25
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-LCD05
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës muri për TV deri 80" ose max. 70kg.

152,37
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-LCD06
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës muri për TV deri 80" ose max. 50kg.

151,39
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-LCD01
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës muri për TV deri 60"(152)cm ose max. 40kg.

183,49
Më shumë
Dërgesa Falas
w
OMN-OS120FM
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës muri për TV 42"-70" 54.4kg.

231,02
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
OMN-OS80FM
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës muri për TV 32"-50" 27,2kg.

137,63
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-LCD02
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës muri për TV deri 90"(228)cm ose max. 70kg.

162,2
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-LCD08
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës muri për TV deri 70" ose max 35kg.

127,49
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TVS-MOT10C
Informata të shpejta
(1)

Mbajtës për flat ekrane qe kontrollohet nga distanca i vendusour ne mur për deri në 27" ose max. 40kg

91,92
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TVS-FR165
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës në muri për flat televizor deri më 65" ose max. 85kg

113,99
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.