Timer

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
TIMER-12
Informata të shpejta
(0)

Kohëmatës digjital i dites dhe javes.

11,65
Më shumë
Dërgesa Falas
w
MULLER-SC18.10P
Informata të shpejta
(0)

Kohëmatës digjital për montim me funksione te avancuara dhe rryme dalese maksimale 16A.

72,13
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FINDER-TIMER01
Informata të shpejta
(0)

Kohëmatës digjital për montim me rryme maksimale 16A.

88,47
Më shumë
Dërgesa Falas
w
GRAS-TALENTO371P
Informata të shpejta
(0)

Kohëmatës digjital për montim me 16A AC rryme maksimale.

115,68
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DIO-DOMO53
Informata të shpejta
(0)

Komplet me 3x on/off prizë me 3 kanale telekomande.

35,26
Më shumë
Dërgesa Falas
w
FINDER-TIMER02
Informata të shpejta
(0)

Rele kohore me rryme 16A.

55,05
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BN-1507030
Informata të shpejta
(0)

Set i prizave x2 me telekomandë me kater kanale dhe IP44.

16,75
Më shumë
Dërgesa Falas
w
GB-DOMO01
Informata të shpejta
(0)

Set me priza me kontrollim nga distanca

23,14
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BAL-THERM10
Informata të shpejta
(0)

Termometër, stili retro.

9,82
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BAL-THERM13
Informata të shpejta
(0)

Termometër, stili retro.

9,99
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BAL-THERM11
Informata të shpejta
(0)

Termometër, stili retro.

9,82
Më shumë
Dërgesa Falas
w
JUMO 60003283
Informata të shpejta
(0)

DIN Termostat.

62,15
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TIMER-10
Informata të shpejta
(0)

Timer digjital javor me disa funksione speciale.

11,86
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HE-CLOCK-70
Informata të shpejta
(0)

Timer digjital (Ore ndaluese).

6,86
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TIMER-11
Informata të shpejta
(0)

Timer javor digjital për përdorim të jashtëm, me IP44 dhe funsione të tjera speciale.

14,2
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.