MikroElektronika

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 5 од 12
ME-ADD SMGPS B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-1381
GPS Pllakë, Aksesore për Pllakë Zhvillimore, LEA-6S
47,53
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ME-ADD GSM CL
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-1298
GSM Click Pllakë, Aksesore për Pllakë Zhvillimore, GSM/GPRS Komunikimit
46,96
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ME-ADD ANTGSM1
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-275
GSM/GPRS Antenë Gome, Aksesore për Pllakë Zhvillimore, 50mm, SMA R/A Мashkullor
6,61
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ME-ADD ANTGSM2
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-373
GSM/GPRS Antenë me Magnet, Aksesore për Pllakë Zhvillimore, 2m Kabllo
10,54
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ME-ADD GSM2 CL
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-1375
GSM2 Click Pllakë, Aksesore për Pllakë Zhvillimore, Komunikimin GSM/GPRS
42,17
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ME-ADD GYRO CL
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-1379
Gyro Click Pllakë, Aksesore për Pllakë Zhvillimore, Gyriskop
20,82
Më shumë
Dërgesa Falas
w
MIKROE-3031
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-3031

H-Bridge Click pllakë,

Modul 2-kanal Stepper modor driver.

20,99
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ME-ADD HDC1000 C
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-1797
HDC1000 Click Pllakë, Aksesore për Pllakë Zhvillimore, Sensor të Temperaturës dhe Lagështisë
18,21
Më shumë
Dërgesa Falas
w
MIKROE-2036
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-2036
Heart Rate 3 Click Pllakë, Aksesore për Pllakë Zhvillimore, Puls matës
35,51
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ME-ADD IR CL.
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-1377
IR Click Pllakë, Aksesore për Pllakë Zhvillimore, Telekomandë
9,1
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ME-ADD RPICA-C
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-1350
Këllëf për Pllakë Zhvillimore, Ready for PIC-AVR, Përhimtë
14,38
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ME-TOUCH SCR.CON
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-252
Konektor për TouchScreen për GLCD 128x64 Ekran
0,62
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ME-ADD LDC1000 C
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-1583
LDC1000 Click Pllakë, Aksesore për Pllakë Zhvillimore, Konvertues Inductance-to-Digital
33,54
Më shumë
Dërgesa Falas
w
ME-ADD LIGHT CL
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-1424
Light Click Pllakë, Aksesore për Pllakë Zhvillimore, Fotodiodë
17,55
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ME-ADD LHZCL
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MIKROE-990
LightHz Click Pllakë, Aksesore për Pllakë Zhvillimore, 64 LED Gjelbert
17,15
Më shumë
Dërgesa Falas
w
raspberry pi 4alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.