Dioda

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 38
1.5KE36A
Informata të shpejta
(0)
UNIDIR TRANSIL 36V 1500W-Suppres
0,56
Më shumë
Dërgesa Falas
w
SA08-11EWA
Informata të shpejta
(0)

7 sementesh LED, 20mm, C.A, i kuq.

1,58
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BYW95C-PHI
Informata të shpejta
(0)

600V, 3A, 250ns, SOD-64.

0,75
Më shumë
Dërgesa Falas
w
DSEI 8-06A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: DSEI8-06A

600V, 8A, 35ns, TO-220AC.

1,77
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BYW96E-PHI
Informata të shpejta
(0)

1000V, 3A, 300ns, SOD-64.

0,45
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BAS16.
Informata të shpejta
(0)

75V, 0.25A, 6ns, SOT-23 (SMD).

0,11
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BY203/20-TFK
Informata të shpejta
(0)

2000V, 0.25A, 75ns, DO-15.

0,89
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BY399.
Informata të shpejta
(0)

800V, 3A, 500ns, DO-201.

0,19
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BY329/1200-PHI
Informata të shpejta
(0)

1200V, 8A, 135ns, TO-220AC.

3,07
Më shumë
Dërgesa Falas
w
UF4007
Informata të shpejta
(0)

Diode e shpejte,

1000V, 1A, 75ns, DO-41.

0,4
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BY584-PHI
Informata të shpejta
(0)

1800V, 0.085A, 200ns, SOD-61.

0,75
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BY8420-PHI
Informata të shpejta
(0)

24000V, 0.003A, 100ns, SOD-61.

0,83
Më shumë
Dërgesa Falas
w
MUR460.
Informata të shpejta
(0)

600V, 4A, 60ns, DO-201.

0,72
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BY133.
Informata të shpejta
(0)

1300V, 1A, DO-41.

0,11
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BYW98/200-ST
Informata të shpejta
(0)

200V, 3A, 35ns, DO-201.

0,79
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.