Buzzers

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 1
BZ-017
Informata të shpejta
(0)
Piezo Sirenë, 85dB, 4 - 8VDC, 2.8kHz
1,58
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BZ-019
Informata të shpejta
(0)
Piezo Sirenë, 90dB, 8 - 16VDC, 3.9kHz
2,47
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BZ-020
Informata të shpejta
(0)

Sirenë- buzzer(3-20)VDC.

2,31
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BZ-011
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MB1275B12NP-
Piezo Sirenë, 83dB, 7 - 15VDC, 2.3kHz
1,28
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BZ-012
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HCM1212X-G
Piezo Sirenë, 85dB, 8 - 15VDC, 2.3kHz
1,52
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BZ-018
Informata të shpejta
(0)
Elektromagnetike Sirenë, 90dB, 8 - 16VDC, 500Hz
1,91
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BZ-14
Informata të shpejta
(0)
Elektromagnetike Sirenë, 78dB, 8 - 16VDC, 400Hz
1,68
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BZ-061
Informata të shpejta
(1)
Piezo Sirenë, 90dB, 8 - 16VDC, 3.1kHz
2,15
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BZ-04
Informata të shpejta
(0)
Piezo Sirenë, 85dB, 3 - 20VDC, 2.8kHz
1,91
Më shumë
Dërgesa Falas
w
BZ-013
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: FY14
Piezo Sirenë, 85dB, 3 - 16VDC, 4kHz
1,36
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BZ-014
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PB2398A12NP
Piezo Sirenë, 86dB, 3 - 20VDC, 3.4kHz
1,58
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
BZ-016
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: MBS9650A05PM-02
Piezo Sirenë, 83dB, 4 - 7VDC, 2.7kHz
2,47
Më shumë
Dërgesa Falas
w
raspberry pi 4alb
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.