Ngjarjet

Educational workshop held: DEVELOPMENT MICROPROCESSOR SYSTEMS

21.08.2018

On June 14, 2018 we realized the workshop Development Microprocessor Systems.

Radiodetection Workshops, March 2016

09.04.2016

Në periudhën nga 21.03 – 25.03 për here të tretë është realizuar wokrshopi Radiodetection – një ngjarje për zgjerim të njohurive në fushën e gjurmimit të kabllove dhe gypave nëntokësorë dhe komplet regjistrimin e infrastrukturës nëntokësore.

SEMINAR, Kalibrimi dhe mirëmbajtja e veglave testuese në proceset industriale, kërkesë apo nevojë?

16.01.2016

Më 24 dhe 25 nëntor 2015 në hotel Tims në Shkup është mbajtur seminari një ditor me temën:
Kalibrimi dhe mirëmbajtja e veglave testuese në proceset industriale, kërkesë apo nevojë?

Një mundësi për zgjerimin e njohurive për instrumentet më të reja nga FLUKE ( Workshop ), Tetor 2015

01.12.2015

Tradicionalisht, gjysmën e dytë të Tetorit, ne e rezervojmë për realizimin e mundësive për zgjerimin e njohurive për instrumentet më të reja nga FLUKE. Për atë qëllim, këtë here u zgjodh termini nga 29.10.2015 deri më 30.10.2015, me të cilin tekniku  jonë, Robert Jeglikj ekspert nga Fluke, së bashku me klientin i realizuan 10 prezantime praktike.

Konferenca regjionale ballkanike internacionale "FAST BON-TON

11.11.2015

Në periushën nga 29 deri më 31 tetor 2015, u organizua konferenca e parë regjionale ballkanike internacionale "Fast BON-TON", e cila u mbajt në Hotel Metropol në Ohër.

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.