Lajme

Matjen në kaldaja të vogël: Efikasiteti i emetimit dhe djegia

27.09.2018

Workshop

 

Workshop: DEVELOPMENT MICROPROCESSOR SYSTEMS

21.08.2018

Delivery of the latest, practical information, based on the modernization of the society through specialized, practical-education.

Cilësia e energjisë, Teknologjitë inovative të cilat mund të iu ndihmojnë

09.02.2016

…Në bashkëpunim me ELSPEC – prodhuesin e teknologjisë për monitorimin e cilësisë së energjisë, iu prezantojmë

- Seminarin professional pa pagesë -

MUNDËSI FALAS PËR TË ZGJERUAR NJOHURITË TUAJA PËR INSTRUMENTET E FUNDIT TË FLUKE-S (Macedonia, 20-25 Prill, 2015)

06.04.2015

MUNDËSI FALAS PËR TË ZGJERUAR NJOHURITË TUAJA PËR INSTRUMENTET E FUNDIT TË FLUKE-S.

Mundësi që të zgjeroni njohuritë nga fusha e gjurmimit të gypave dhe kabllove nëntokësore (Maqedoni 27-31 Tetor , 2014)

22.10.2014

Mundësi që të zgjeroni njohuritë nga fusha e gjurmimit të gypave dhe kabllove nëntokësore.

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.