Paketa Multimedia

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 3
LEP-0310
Informata të shpejta
(0)

LOGING paketa per fansa te vertete te elektrinikes, vecanerisht per ju, te cilet keni deshire te luani me Raspberry.

179,32
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0302
Informata të shpejta
(0)

Kabëll USB + USB adapter.

13,41
Më shumë
Dërgesa Falas
w
LEP-0291
Informata të shpejta
(0)

Konvertues i videos, nga HDMI ne VGA.

34,42
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0287
Informata të shpejta
(0)

A jeni duke u kënaqur ne muzike dhe deshironi te ju ndjek muzika cdokund?

29,6
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0097
Informata të shpejta
(0)

Si te jeni i sigurt deri sa mbani nje çantë dhe keni kufje ne koken tuaj ? 

21,18
Më shumë
Dërgesa Falas
w
LEP-0285
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa, adapter smart Wifi + nderpres i dyfisht Wifi.

39,69
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0244
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa, dara profesionale per RJ45 konektore dhe kuti per vendosje te konektoreve.

24,14
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0210
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa per fansat e vertete te elektronikes, posacerisht per ju, te cilet keni deshire te luani me Arduino Uno.

157,86
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0213
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa per fansa te vertete te elektronikes, posaqerisht per ju, te cilet keni deshire te luani me Arduino.

126,32
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0177
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa e cila ju lejon te kopjoni nga nje disk ne tjetrin, te ruani te gjitha dokumentet, muzike, fotot dhe filmat ose t'a perdorni si disk te jashtem.

85,23
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0243
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa me HDMI konvertues ne VGA me audio dhe kabllo e specializuar per transmetim te sinjalit ne pajisje.

24,59
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0208
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa me konvertues HDMI ne VGA me audio dhe kabllo per transmetim te kristalt te sinjalit ne pajisje.

29,6
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0216
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa me konvertues HDMI ne VGA me audio dhe kabllo te specializuara per transmetim te sinjalit te paster ne pajisje.

51,86
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0226
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa me konvertues HDMI ne VGA me audio dhe kabllo e cila transmeton sinjalin e paster ne pajisje.

56,66
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
LEP-0183
Informata të shpejta
(0)

LOGING Paketa me HDMI konvertues ne VGA me video dhe audio dhe kabllo e  cila bene transmetimin e sinjalit ne pajisje.

35,25
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.