Kontakti

Print this pageseparatorSmaller textspacertextp

LOGING Electronics
Naroden Front 19а/1/6
1000 Skopje, Macedonia 
+389 (02) 3127 345 +389 (02) 3244 705 info@loging.mk

Loging Electronics Kosova Sh.P.K
Bajram Kelmendi 31
10000 Prishtina, Kosova 
+383 (038) 234 855 +383 (038) 234 856 info@loging-ks.com

 

Maqedonia

Shitje

Dhomë Ekspozite

Elektronike, Veglatonektorë, Kablle,Shtesë +389 (02) 3127 345/1 sales@loging.mk N-P 09-20h    E Shtunë 09-16h

Multimedia +389 (02) 3127 345/1 multimedia@loging.mk N-P 09-20:30h    E Shtunë 09-16h

Matja Pajisjet

Pajisje Matëse Industriale Zlatko Nikolovski +389 (02) 3127 345/4 zlatko.nikolovski@loging.mkN-P 09-17h    E Shtunë 09-16h

Pajisje Matëse Telekomunikative Martin Lozanovski +389 (02) 3127 345/4 martin.lozanovski@loging.mk N-P 09-17h    E Shtunë 09-16h

Mbështetje

Mbështetje Teknike Filip Iliev +389 (02) 3127 345/2 support@loging.mk N-P 09-17h    E Shtunë 09-16h

Logjistikës Karolina Dimitrovska +389 (02) 3244 709 logistics@loging.mk N-P 09-20h    E Shtunë 09-16h

Marketing Kiril Veljanovski +389 (02) 3127 345 marketing@loging.mk N-P 09-17h    E Shtunë 09-16h

Kontabilitet dhe Financ Valentina Stojcevska+389 (02) 3244 715 accounting@loging.mk N-P 09-17h    E Shtunë 09-16h

Online Mbështetje online@loging.mk 24/7

Order Mbështetje order@loging.mk 24/7

 

KOSOVË

Shitje

Dhomë Ekspozite

Elektronike, Veglatonektorë, Vablle,Shtesë +383 (038) 234 855 sales.ks@loging-ks.com N-P 10-18h    E Shtunë 09-16h

 

Mbështetje

Mbështetje Teknike +383 (038) 234 852 support@loging-ks.com N-P 10-18h    E Shtunë 09-16h

Kontabilitet dhe Financ Korab Rexhepi +386 (043) 753 753 korab.rexhepi@invicta-partners.com N-P 10-18h    E Shtunë 09-16h

Online Mbështetje online@loging-ks.com 24/7

 

 

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.