Skip Navigation Links.

Pajisje matëse industriale

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 4 од 63
ROD-72 25ADC
Informata të shpejta
(0)

Ampermetër analog DC per montim ne panel, deri 25A, (69x53)mm.

21,63
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 1760
Informata të shpejta
(0)

Analizator 3 fazor - regjistrues i parametrave të fuqisë i klasit A.

 

15.847,92
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 1760/B
Informata të shpejta
(0)

Analizator 3 fazor - regjistrues i parametrave të fuqisë i klasit A.

 

13.677,56
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ELSPEC G4500
Informata të shpejta
(0)

Analizator 3 fazor i fuqisë së rrymës me regjistrim të formave valore.

10.984,87
Më shumë
Dërgesa Falas
w
JAN.UMG511/1
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 5219001
Analizator 3 fazor i kualitetit të rrymës per klasin A, anëtar i serise se analizueseve UMG511 1 nga prodhuesit Janitza. Kjo analizator i cilësise së...
2.830,58
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-M52021
Informata të shpejta
(0)

Analizator 3 fazor i rrymës për montim me lidhje RS485.

472,38
Më shumë
Dërgesa Falas
w
CIR-M54402
Informata të shpejta
(0)
Analizator 3 fazor i rrymës për panel montues me RS485 dhe LCD ekran. Analizator me brez të gjerë të zgjedhjeve: digjitale / analoge, hyrjet / dalje...
1.177,94
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-M54400
Informata të shpejta
(0)

Analizator 3 fazor i rrymës për montim me RS495 dhe LCD ekran.

1.054
Më shumë
Dërgesa Falas
w
CIR-M52000
Informata të shpejta
(0)

Analizator 3 fazor i rrymës për montim me LCD ekran.

363,59
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ELSPEC G3500
Informata të shpejta
(0)

Analizator 3 fazor i rrymës me mundësi regjistrimi të formave valore.

6.743,13
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
CIR-M20242
Informata të shpejta
(0)

Analizator fazor i rrymës për panel montues.

278,34
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 434-II
Informata të shpejta
(0)
Fluke 434 II Analizuesi i Energjisë është vegel mjaft ideale. Duke shfrytëzuar funksionin e ri  te kalkulimit te humbjeve të energjisë, 43...
6.327,63
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 435-II
Informata të shpejta
(0)
Fluke 435 II Energjisë Analyzer është vegel mjaft ideale per energji. Duke shfrytezuar funksionin e ri te kalkulimit te humbjeve të energjisë, 435 I...
8.123,98
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 438 II
Informata të shpejta
(0)
Fluke 435 II Energjisë Analyzer është vegel mjaft ideale per energji. Duke shfrytezuar funksionin e ri te kalkulimit te humbjeve të energjisë, 435 I...
9.338,15
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
ELSPEC G4410
Informata të shpejta
(0)

Analizator i fuqisë për 3 faza me regjistrim të formave valore.

3.315,52
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 325 alb
Mastech promocija ALB
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.