Pajisje matëse telekomunikative

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 7
FLUKE CIQ-RJA
Informata të shpejta
(0)

Adapter modular per Fluke CableIQ qualification tester.

78,22
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE CIQ-KIT
Informata të shpejta
(0)

Advanced IT KIT

2.738,1
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
METREL LAN350
Informata të shpejta
(0)
Kodi: MI 2016 ST
Analizues i kabllove me performace te larte per verifikim te kabllove te LAN deri ne CAT 6 / Class E duke ju permbajte standarteve EN 50173, TIA/EIA 658B, ISO/IEC 11801....
2.099,79
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MITEL VLP5B
Informata të shpejta
(0)

Burim laserik i dritës, i zbatuar për zbulimin e defekteve në kabllo optike.

206,48
Më shumë
Në stok
w
RAD.C.A.T.4+/BAG
Informata të shpejta
(0)

Çantë e butë për gjurmues C.A.T. 4+ i cili mund te mbaj C.A.T, genny dhe aksesoret e tije.

92,8
Më shumë
Në stok
w
FLUKE DTXCHA012S
Informata të shpejta
(0)

Channel adapter per testim te kabllove te kategorise 7 , aksesore per FLuke DTX1800 cable analyser.

676,11
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
MLR FO-103D250
Informata të shpejta
(0)
Kodi: MLR FO-103D250

Dara per zhveshje me dy vrima per fiber-optik

86,51
Më shumë
Në stok
w
KP-1285100SB
Informata të shpejta
(0)
Kodi: 12 85 100 SB

Dara për zhveshje të fijeve optike

74,33
Më shumë
Në stok
w
FITEL S211B
Informata të shpejta
(0)

Dara zhveshëse për fiber optik.

Më shumë
Vetëm në dyqane
HT-223H
Informata të shpejta
(0)

Dara zhveshëse për fiber optik.

15,94
Më shumë
Në stok
w
FLUKE DSX-5000
Informata të shpejta
(0)
Fluke DSX5000 – Është instrument i gjeneratës së re “të mençur” për analizë dhe monitorimin e rrjetave nga bakri,...
17.048,97
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE OPTIF.PRO
Informata të shpejta
(0)
Fluke Optifiber PRO – i pari OTDR i ndërtuar që të plotësojë sfidat e kompanive që operojnë në infrastrukturën fiber optik...
Më shumë
Vetëm në dyqane
SEW 181CB
Informata të shpejta
(0)

Gjenerues analog dhe sondë për kablla dhe gjetjen e çiftoreve.

65,78
Më shumë
Në stok
w
RAD.C.A.T.4+/TR
Informata të shpejta
(0)

Gjenerues i sinjalit Genny4 per perdorim me C.A.T.4 gjurmuesit per kabllo nentokesore dhe gypa.

926,84
Më shumë
Në stok
w
CMP-RCT11
Informata të shpejta
(0)

Ky gjenerues i tonit dhe sonda janë vegla praktike. Aplikohen për instalimin e rrjetave dhe kontrollimin e objekteve.

40,69
Më shumë
Në stok
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.