Sonda

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
AHL FEA604-MN
Informata të shpejta
(0)

Adapter rryme per rrymën AC deri në 200A për përdorim me paisjet matëse ALMEMO.

234,8
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL FVA935-TH4
Informata të shpejta
(0)

Sondë matëse e rrymimit të ajërit me brez deri 2m/s.

359,87
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL FVA915VTHK
Informata të shpejta
(0)

Turbinë boshtore me metër rrjedhës për lëngje dhe gamë 40l/min.

359,87
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL FVA915VTH25M
Informata të shpejta
(0)

Turbinë boshtore me metër rrjedhës për lëngje dhe gamë 160l/min.

619,45
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA9900-AB4
Informata të shpejta
(0)

Modul matës për tension DC deri ne 200V për përdorim me paisjet matëse ALMEMO.

283,18
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA9904-AB2
Informata të shpejta
(0)

Modul për matjen e rrymës AC deri 10A për përdorim me pajisjet matëse ALMEMO.

283,18
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA9901-AB4
Informata të shpejta
(0)

Modul për matjen e rrymë njëkahore deri në 10A për përdorim me pajisjet matëse ALMEMO.

283,18
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA9901-AB1
Informata të shpejta
(0)

Modul për matjen e rrymës DC deri 20mA për përdorim me ALMEMO pajisjet.

283,18
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA9903-AB3
Informata të shpejta
(0)

Modul për matjen e tensionit AC deri 13V për përdorim me ALMEMO pajisjet.

283,18
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA9903-AB5
Informata të shpejta
(0)

Modul për matjen e tensionit AC deri 400V për përdorim me ALMEMO pajisjet.

283,18
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA9904-AB1
Informata të shpejta
(0)

Modul për matjen e tensionit AC deri 1A për përdorim me ALMEMO pajisjet.

283,18
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL ZA9900-AB3
Informata të shpejta
(0)

Modul për matjen e tensionit DC deri 20V për përdorim me ALMEMO pajisje matëse.

283,18
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL FNA124L0100H
Informata të shpejta
(0)

NTC sensor për matjen e sipërfaqes dhe zhytjes.

167,55
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL FY96-PHEK
Informata të shpejta
(0)

pH elektrodë kompatibile me pajisjet matëse ALMEMO.

130,97
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
AHL FPA106L0100H
Informata të shpejta
(0)

Senzor i temperaturës për matje zhytëse, Pt100 senzor.

165,19
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.