Skip Navigation Links.

Rezultatet e kërkimit

20 artikuj të gjetur werma
Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
WERMA-584/230
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 58400068

Sinjalizues me zhurmë per montim ne mur, 98dB dalje te zerit dhe 230V AC.

79,87
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-128/230
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 12800068

Sinjalizues me zhurmë per montim ne mur, 92dB dalje te zerit dhe 230V AC.

84,76
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-281/230/R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 28147068

Dritë obstruktive e vendosur ne shtepize metali, ngjyre e kuqe ne LED teknologji dhe 230V AC.

602,14
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-885/12/B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 88550054

Dritë sinjalizuese rrotulluese, ngjyre e kalter, me pasqyre rrotulluese dhe 12V DC.

140,9
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-829/24/Y
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 82935055

Dritë sinjalizuese ne LED teknologji me efekte te ndryshme te ndriqimit, e verdhe dhe 24V DC.

221,58
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-828/24/R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 82812055

Dritë sinjalizuese, xenon drite e kuqe, me efekt ndriques dhe 24V DC.

161,53
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-829/230/Y
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 82932768

Dritë sinjalizuese, LED drite e verdhe, me ndriqim te dyfisht dhe 230V AC.

198,48
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-839/230/R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 83912068

Dritë sinjalizuese rrotulluese me mbrojtese nga alumini, ngjyre e kuqe dhe 230V AC.

610,88
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-829/24/R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 82917055

Dritë sinjalizuese, LED drite e kuqe, me mundesi te monitorimit dhe 24V DC.

240,35
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA KS72/C
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 64900002

Dritë sinjalizuese qe permbane ngjyren e gjelber, verdhe dhe te kuqe, me diameter 70mm dhe 24V AC/DC.

167
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-439/24/R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 43901055

Alarm sinjalizues me llambë, me 32 tone te ndryshme zhurmash, 105dB, tensioni punues 9-60V DC.

303,38
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-280/230/R
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 28048068

Dritë sinjalizuese ngjyre e kuqe ne LED teknologji dhe 230V AC.

446,58
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA KS40/D
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 63930101

Dritë sinjalizuese me ngjyra te gjelber, te verdhe, dhe te kuqe, me diameter 40mm dhe 24V AC/DC.

135,12
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-883/230/Y
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 88330068

Dritë sinjalizuese rrotulluese, me ngjyre portokalli dhe 230V AC.

191,65
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA KS71-2/C
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 64924006

Drite sinjalizuese me ngjyra te gjelbert dhe te kuqe, 70mm diameter dhe 24V AC/DC.

129,61
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.