Skip Navigation Links.

Rezultatet e kërkimit

99 artikuj të gjetur visaton
Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 7
Z9-0020
Informata të shpejta
(0)

Katallog i çmimeve te produkteve nga VISATON.

Më shumë
Vetëm në dyqane
VS-UP35/2
Informata të shpejta
(0)

Pllakë universale për kalime 2-sistemëshe.

6,03
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
VS-UP35/3
Informata të shpejta
(0)

Pllakë universale për kalime 2-sistemëshe dhe 3-sistemëshe.

8,18
Më shumë
Në stok
w
Z9-0018
Informata të shpejta
(0)

VISATON - Katalog i Pajisjeve Testuese dhe Matëse

Më shumë
Vetëm në dyqane
VS-EXPERIEN.V20
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 5965

Autoparlant tre-kahor me kabin te volumit te 96 litra.

 

DIY kit.

665,46
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
VS-WB-13B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 50313

Autoparlant me IP54 mbrojtje per perdorim te mbrendshem dhe te jashtem.

101,12
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
VS-5000
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 5000

Mbështjellës 0.1mH, 0.6mm, 0.4Ω.

0,6
Më shumë
Në stok
w
VS-ALTO GENESIS
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 5971

Set i autoparlantëve , ALTO Genesis  sjell nje ndegjim shume te mire ne nje vend te vogel.

 

DIY kit.

169,91
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
VS-TOPAS
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 5924

Altoparlant 2-sistemësh me madhësi të sistemit prej 20 litrash.

940,38
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
VS-ALTO-3C
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 5972

Autoparlantë tre-kahor me kabin te volumit te 55l.

 

DIY kit.

396,45
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
VS-4995
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 4995

Mbështjellës 0.33mH, 0.6mm, 0.4Ω.

2,5
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
VS-5966
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 5966

Autoparlantë dy-kahor me kabinë volumi të 13 litrave.

 

DIY kit.

179,34
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
VS-WB-16
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 50316

Autoparlant me mbrojtje IP54 per perdorim te mbrendshem dhe te jashtem.

117,59
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
VS-EZ-40.7
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 50404

Autoparlantë me mbrojtje IP54 per perdorim te mbrendshem dhe te jashtem.

261,01
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
VS-ALTO-2
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 5967

Autoparlantë dy-kahor me kuti te volumit te 30l.

 

DIY kit.

184,06
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.