Skip Navigation Links.

Rezultatet e kërkimit

292 artikuj të gjetur fluke
Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 20
FLUKE 80PK-3A
Informata të shpejta
(0)

Sonde per matje te temperatures ne siperfaqe deri 260 °С.

280,72
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 80PK22
Informata të shpejta
(0)

Sonda e temperaturës deri me 1090°C.

125,28
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 80PK25
Informata të shpejta
(0)

Sonda e temperaturës per matje deri me 260C.

140,36
Më shumë
Në stok
w
FLUKE 80PR-60
Informata të shpejta
(0)

Sonda e temperaturës për Fluke IR termometra.

85,84
Më shumë
Në stok
w
FLUKE LENS/WIDE2
Informata të shpejta
(0)

Lens per zgjerimin e fushave te pamjes  kamerat termike  Fluke Ti200, Ti300 dhe Ti400.

1.722,1
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 80AK-A
Informata të shpejta
(0)

Adapter per lidhje te sondave termoqifte me multimetra standard 2x4mm.

38,28
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 80CK-M
Informata të shpejta
(0)

Konektor për sensor të temperaturës të tipit K.

33,83
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 80PJ-9
Informata të shpejta
(0)

Sonda e temperaturës e tipit J deri me 260C.

78,88
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 80BK-A
Informata të shpejta
(0)

Sonda të temperaturës K-type me banana konektor per multimeter.

42,92
Më shumë
Në stok
w
FLUKE 80PJ-1
Informata të shpejta
(0)

TeSonda e temperaturës e tipit J deri me 260C.

36,54
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 1555
Informata të shpejta
(0)
Tester diagnostik për rezistencë të izolimit, është ideal për testim të diapazonit të gjerë të pajisjeve me tension të lartë siç janë: motorë, gjeneratorë, kabllo, tabela të...
5.266,4
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 63
Informata të shpejta
(0)

Mini termometer infrared per matje te temperaturave te larta ne vende te veshtira te arritshme.

320,16
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE C43
Informata të shpejta
(0)

Këllëf i butë, (318x230x90)cm.

100,92
Më shumë
Në stok
w
FLUKE 561
Informata të shpejta
(0)
Termometër i kombinuar kontakt dhe pakontakt për përdorim të përgjithshëm. Kompleti përmban edhe Velcro sondë speciale për kryerje të matjeve kontakte për temperaturë në gjy...
232
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
FLUKE 568
Informata të shpejta
(0)
Termometër pakontakt për kryerje të matjeve të përparuara në industrinë. Karakterizohet me funksione të mrekulueshme dhe karakteristika si dhe hyrje për sondë kontakte për t...
617,12
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.